Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Saltnes Maskin ny forhandler for TIM

Ny importør og forhandler i Trøndelag for tradisjonsrike maskiner fra Danmark.

Thyregod: TIM GSV 40 på 40m3har en integrert Kongskilde ES1060  i fronten. Snitteren kan enkelt demonteres om vogna skal brukes som ren transportvogn, f.eks ved bruk av selvgående snitter.
Thyregod: TIM GSV 40 på 40m3har en integrert Kongskilde ES1060 i fronten. Snitteren kan enkelt demonteres om vogna skal brukes som ren transportvogn, f.eks ved bruk av selvgående snitter.

Saltnes Maskin på Korsvegen i Trøndelag, har fått import og forhandlerstatus på Thyregod produkter, bedre kjent som TIM. Den danske produsenten av landbruksmaskiner har har en en lang historie i Norge.

– Vi har stor tro på på at snittevogna TIM GSV 40 på 40m3 som har en en JF ES1060 finsnitter integrert, kommer til å bli en suksess i Norge. Spesielt nå som de er å få med hydraulisk utskytbare aksler med tanke på både kjørespor og bratt terreng. Snitteren kan enkelt demonteres, om vogna skal brukes til andre formål, forteller Per Olav Saltnes.

Thyregod leverer en rekke produkter, innen transport, stein og roehåndtering, og jordbearbeiding. Mest fokus til å begynne med får finsnittervognene
Thyregod leverer en rekke produkter, innen transport, stein og roehåndtering, og jordbearbeiding. Mest fokus til å begynne med får finsnittervognene

Thyregod leverer også mange andre utgaver av både volumhengere med avlasterbunn og dumperhengere finnes også i sortementet.

Tipphengere: tipphengere  i mange størrelser, både to og treakslede leveres også fra Thyregod i Danmark
Tipphengere: tipphengere i mange størrelser, både to og treakslede leveres også fra Thyregod i Danmark

– Ellers er Thyregod kjent for sine roeopptagere, og ikke minst steinplukkere og steinriver. Fingerharv med såaggregat finnes også på leveringsprogrammet, så vi får se an interessen avslutter Per Olav Saltnes.

Neste artikkel

Metsjö med ny terminalhenger