Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Reime solgt til ny eier

Bjørn Rygg har kjøpt Reime Produkter.

Bjørn Rygg eier industrikonsernet BR Industrier, som igjen eier både industri og forhandlere i landbruket.
Bjørn Rygg eier industrikonsernet BR Industrier, som igjen eier både industri og forhandlere i landbruket.

Reime Produkter AS meldte oppbud på torsdag, og selskapet har vært konkurs i tre dager. Bobestyrer Fredrik Bie sa torsdag at han håpet å finne nye eiere raskt.

Det har han lykkes med, og Reime Produkter er solgt til en BR Industrier, eid av Bjørn Rygg. Han sier til Bondebladet at han har tro på selskapet, norsk industri og landbruk. Deretter viser han til Annelin Rygg Ersland, som er markedsføringsansvarlig i BR Industrier.

– Hvorfor kjøpte dere selskapet?

– Det er først og fremst på grunn av produktene deres, innen gjødsel, innredning og all annen teknologi de har. Det er spennende å ha i vår range. Vi har veldig tro på bedriften, og historien som ligger til grunn. Vi tror ganske sikkert vi skal få dette videre, svarer hun.

Etter alt å dømme er det gode nyheter for de ansatte at de har fått ny eier.

– Vi vil strekke oss for å ta vare på som mange som mulig, men vi vet ikke om det blir i Reime eller et av de andre selskapene i konsernet, sier Rygg Ersland.

I konkursboet ligger også en akskjepost i Reime Landteknikk. Annelin Rygg Ersland forteller at de også overtar denne.

– Er dere i ferd med å kjøpe resten av Reime Landteknikk?

– Det er et spørsmål til en annen dag tror jeg. Det blir spennende å være en del av det miljøet.

Bjørn Rygg har tjent mye penger i olje og offshore, og er i ferd med å bygge seg opp innen maskinbransjen i Norge. Han er blant annet kjent fra Bondebladet og Nationens kåring av de 100 mektigste i landbruket.

Han eier Bri Agri Maskin AS, som eier Akershus Traktor og flere Eiksentre rundt om i landet. Rygg styrker stadig sin markedsposisjon i landbruksmaskinbransjen i landet.

Neste artikkel

Akershus Traktor tar hånd om Reime