Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Proffdag på Felleskjøpet Kløfta

- For deg som er opptatt av maskiner

Alle gode grunner taler for at en bør legger turen innom FK Kløfta onsdag 27. mars. (Foto: Felleskjøpet)
Alle gode grunner taler for at en bør legger turen innom FK Kløfta onsdag 27. mars. (Foto: Felleskjøpet)

For andre året på rad blir det arrangert en proffdag på Felleskjøpet Kløfta for store som små entreprenører, onsdag 27. mars. Arrangementet vil gå parallelt med åpningen av det nye bruktsenteret for traktorer og maskiner. Samtidig blir det også arrangert John Deere-dag med mulighet for prøvekjøring av John Deere 6R med CommandPro- kjørespak, og den mer kompakte 5R-serien.

Proffdag

Proffdagens varierte program rettet seg inn mot entreprenører som driver både lite og stort. Fra klokken 10 til klokken 15 er det mulig å få med seg flere spennende foredrag, blant annet gjennomgang av John Deeres nye modeller og nyheter. Cat og Avant vil holde tilsvarende presentasjon av sine nyvinninger. For mer informasjon og påmelding, se Felleskjøpets hjemmesider; https://www.felleskjopet.no/aktiviteter/proff-dag-pa-klofta/

(Foto: Visual Services-East Moline)
(Foto: Visual Services-East Moline)

John Deere-dag

Annonse

Feiringen av John Deeres hundreårsdag i fjor ble en stor suksess. Derfor arrangeres det også i år, John Deere-dag på en rekke FK-avdelinger rundt om i landet. Her blir det blant annet mulighet for å prøvekjøre John Deere 6R.

Åpning av bruktsenter

Felleskjøpet profesjonaliserer bruktmarkedet ved å være første aktør ute i å etablere et dedikert senter for omsetning av brukte traktorer og landbruksmaskiner.

Bruktsenteret på Kløfta er allerede oppe å går med et stort utvalg av maskiner og redskaper, men den offiselle åpningen går av stablen kommende onsdag.

Neste artikkel

Väderstad økte omsetningen