Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Pølsefredag hos Kubota Center Lier

Viste frem "Lier-edition" av Kubota M4072

En blid regionssjef Rune Teigen, flankert av Trond Eriksrud og en Kubota M4072 " Lier-edition " melder om en godt besøkt arrangement
En blid regionssjef Rune Teigen, flankert av Trond Eriksrud og en Kubota M4072 " Lier-edition " melder om en godt besøkt arrangement

Nyåpnede Kubota Center på Lier inviterte til pølsefredag 26 juni, i et strålende sommervær.

Der kunne nye og gamle kunder, samarbeidspartnere og interesserte, få en liten matbit og litt kaffe, mens de studerte Japanske traktorer på nært hold.

Rune Teigen som er regionsjef, kunne fortelle at grunnet Covid-19 situasjonen, er den offisielle åpningen utsatt til utpå høsten, selv om senteret har vært i drift siden februar 2020.

Små forsinkelser totalt sett

Han kunne videre fortelle at Kubota har sluppet relativt greit unna de store forsinkelsene, men at den nye M6002 serien dessverre ikke blir å se i Norge før senere dette året.

Annonse

Et 40-talls interesserte var innom, noe arrangørene var god fornøyd med.

-Vi vil avholde flere arrangementer av tilsvarende type, fortsetter Rune. For oss som er en liten aktør, er det veldig viktig å få kundene til å komme for å å se på, og gjerne også ta en prøvetur, for å bli klar over fordelene ved våre maskiner.

- Når kundene får øynene opp for smidigheten, byggekvaliteten og ikke minst den svært gode svingradiusen vi kan tilby på våre Kubota- traktorer, da får mange virkelig opp øynene for Kubota. Vi satser på å ha en relativt stor utstilling, med mange modeller for visning og demonstrasjon sånn at folk kan se, ta på og prøvesitte den maskinen de er interessert i, avslutter han.

M4072 - Lier Edition

Radrenserhjul

Svartlakkerte felger, med fast sporvidde tilpasset radkultur

Frontløft

Krypegir

Neste artikkel

Kubota og Topcon skal samarbeide