Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Nye krefter hos Sigurd Stave Maskin AS

– Njål Hagen er ansatt som produktansvarlig for redskapsbærerne Reform og Ladog

Sigurd Stave Maskin AS har helt siden 1905 drevet salg og service av maskiner og utstyr for landbruk, anlegg og industri.

Njål Hagen (52) er fra 1. juni ansatt som produktansvarlig Vei og Miljø hos Sigurd Stave Maskin AS. Han har produktansvaret for de to redskapsbærerne Reform og Ladog, samt feiemaskiner fra Sobernheimer (SMB) og GS.

Lang erfaring

Hagen kommer fra stilling som fagsjef i Maskingrossisternes Forening (MGF). Før det var han i mange år journalist og redaktør i fagbladene Anlegg & Transport og Anleggsmagasinet.

Produktporteføljen Hagen får ansvaret for består av maskiner fra europeiske produsenter som har nesten like lange tradisjoner som Sigurd Stave Maskin AS. Tyske Ladog ble etablert i 1920 og deres redskapsbærere er en serie multifunksjonelle kjøretøy med blant annet 4WD og 4-hjulsstyring som standard.

Østeriske Reforms redskapsbærere Metrac, Muli, Mouty og Metron er fleksible maskiner for mange ulike oppgaver, og er særlig godt egna på brattlendte bruk. I tillegg er maskinene kompakte og egner seg derfor godt på steder med begrenset plass.

- Jeg har alltid hatt sansen for maskiner som kan løse mange forskjellige oppgaver. Nå er jeg veldig fornøyd med å få muligheten til å løfte dette markedet videre i Norge. Med robuste og kjente produkter og et dyktig serviceapparat i ryggen, gleder jeg meg til å reise rundt og demonstrere disse produktene for nye og gamle kunder, forteller Njål Hagen.

Neste artikkel

Hauer lanserer sentralsmøring