Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Ny Claas-forhandler på Agder

Traktor og Maskin AS har tegnet avtale med Norwegian Agro Machinery

Trond Widar Løyning og Traktor og Maskin AS, tar over salget av Claas i Agder etter OK Maskin Sør. (Foto: Norwegian Agro Machinery)
Trond Widar Løyning og Traktor og Maskin AS, tar over salget av Claas i Agder etter OK Maskin Sør. (Foto: Norwegian Agro Machinery)

32 år gamle Trond Widar Løyning har nå tegnet avtale Norwegian Agro Machinery, og vil med det ta over salgs- og serviceansvaret for Claas og de øvrige Norwegian Agro-merkene i Agder, ifølge en pressemelding fra importøren.

– Jeg ser på dette som en mulighet til å utvikle bedriften videre. Å få inn et kjent merke som Claas i porteføljen gjør at vi får en god bredde og blir totalleverandør til både landbruk og anleggsbransjen, uttaler Trond Widar Løyning.

I disse dager forhandler han om tomt for å etablere seg sammen med servicepartner DB Service. Her er ambisjonen å få opp moderne fasiliteter med utstillingsområde inne og ute, verksted, og delelager.

– Vi vil være sentralt plassert, midt i Agder. Herfra har vi en time-halvannen i hver retning, og vi vil legge stor vekt på å ha tilgjengelig service hele tida. DB Service har fra før en velutrustet service-lastebil, klar for å rykke ut, reklamerer Løyning.

Ser fram til samarbeid

Norwegian Agro er fornøyde med å få Traktor og Maskin med på laget.

– Vi gleder oss til samarbeidet, og at vi så raskt fikk på plass en god erstatter etter OK Maskin Sør. Vi vil støtte Traktor og Maskin og DB Service i den kommende tida med det de måtte behøve innenfor serviceutdanning, deler, servicerådgivning, markedsføring og salg- og produktutdanning, forteller Michael Husfeldt, administrerende direktør i Norwegian Agro Machinery.

Michael Husfeldt, administrerende direktør i Norwegian Agro Machinery gleder seg over avtalen med Traktor og Maskin AS. (Foto: Norwegian Agro Machinery)
Michael Husfeldt, administrerende direktør i Norwegian Agro Machinery gleder seg over avtalen med Traktor og Maskin AS. (Foto: Norwegian Agro Machinery)
Annonse

Vil være totalleverandør

Traktor og Maskin AS har røtter tilbake til 2010, da Trond Widar Løyning sammen med sin bror, starta firmaet Løyning Maskin.

– Jeg har alltid hatt interesse for traktor, gravemaskin og dertil hørende utstyr. Fra vi starta entreprenørbedriften i 2010, utviklet ting seg gradvis fram til 2015. Da rettet vi mer fokus på salg, og fra 2016 har jeg drevet reindyrka med salg, og det var først da at pilene begynte å peke oppover.

Inntil nylig har Traktor og Maskin AS satsa på Dølen-produkter som produserer dumperhengere og maskintraller, samt hatt agenturet på JPM Trailers i Norge. De har også hatt Yanmar og Kramer som del av porteføljen. Ønsket er imidlertid å være totalleverandør i bransjen;

- Skal vi være en totalleverandør er det naturlig å få inn ny traktor i porteføljen, og da har vi hele porteføljen, forteller Løyning, som selv tok kontakt med Norwegian Agro.

Så langt opplever Løyning samarbeidet med Norwegian Agro Machinery som fruktbart;

– Jeg visste ikke hvor stort Claas er før jeg var i møte med Norwegian Agro. Jeg har først nå forstått hvor mange muligheter det ligger i Claas, tilstår en offensiv Claas-forhandler.

Neste artikkel

Valtra gjør det best i september