Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Nokian utvider utvalget

Nokian Ground King traktordekk kan nå leveres i hele 20 ulike størrelser

Nokian Ground King leveres nå i hele 20 ulike størrelser.
Nokian Ground King leveres nå i hele 20 ulike størrelser.

Den finske dekkprodusenten Nokian, lanserer nå et større utvalg av sine Nokian Ground King traktordekk. Den nye Hybrilug-teknologien, og det spesielle mønsteret forårsaket en del interesse ved lanseringen i 2019. For første gang var egenskaper som skulle gi det samme dekket gi god fremkommelighet i alle typer terreng og i rask veitransport kombinert.

Bevist sine gode egenskaper

Hvert dekk må gjennom en lang reise fra en idé til noe du kan kjøpe og bruke på traktoren din. For Nokian Ground King startet reisen som et konseptdekk med et unikt dekkmønster. Det vakte stor oppmerksomhet på messer og lovet å kombinere de beste egenskapene til knaste- og blokk-dekkmønstre. Etter at konseptet var perfeksjonert og produksjonsklart, viste det seg å væreførsteklasses.

For å frigjøre den potensielle allsidigheten til så mange traktorer som mulig, utvides utvalget av Nokian Ground King-dekk jevnt og trutt – med totalt 20 størrelser tilgjengelig fra januar.

– Selvfølgelig hadde vi gjennomført tusenvis av timer med vår egen testing», forklarer Tero Saari, produktsjef hos Nokian Tyres.

Annonse

– Men det endelige beviset for meg var da Nokian Ground King-dekket ble testet av et tysk universitet, og viste seg å være overlegent i forhold til et standard dekkmønster.

– Dessuten har tilbakemeldingene fra faktisk opplevd bruk, vært veldig, veldig positive avslutter Tero Sari hos Nokian.

Utvidelse av utvalget

Serien av traktordekk er nå utvidet for å passe fler mellomstore og store traktorer som kan gjøre nytte av egenskapene. Dekkserien finnes nå i hele 20 størrelser tilpasset mellomstore og kraftige traktorer.

– Den nåværende trenden innen traktorkontraktering går mot en variert blanding av sesongbetontarbeid», sier Tero Saari som er produktsjef, Nokian Heavy Tyres Ltd. i Finland i en pressemelding

– Nokian Ground King svarer på denne trenden, og de nye størrelsene gjørmer allsidige dekk tilgjengelig for de fleste mellomstore og kraftige traktorer.

Neste artikkel

Trelleborg øker prisene