Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Nærøysund Maskinsenter feirer 10 år

Inviterer til jubileumsdager

Nærøysund Maskinsenter er forhandler av Claas, Bogballe og Multiva. De selger i tillegg småmaskiner fra Stihl, Polaris og Honda. (Foto: Norwegian Agro Machinery)
Nærøysund Maskinsenter er forhandler av Claas, Bogballe og Multiva. De selger i tillegg småmaskiner fra Stihl, Polaris og Honda. (Foto: Norwegian Agro Machinery)

I januar 2009 flyttet firmaet Nærøysund Maskinsenter inn i nye lokaler, rett ved landemerket Nærøysundbrua. Med mangeårig erfaring i bagasjen satset den gang 45 årige Steinar Sund, sammen med kompanjongene Ingvar Settenøy og Svein Nordaunet, på et firma rendyrket for landbruksmaskinsalg. Nærøysund Maskinsenter har per i dag 7,5 årsverk fordelt på åtte ansatte, og omsetter årlig for cirka 25-28 millioner kroner.

– Det har vært spennende år og vi synes selv vi har god grunn til å feire, sammen med våre kunder. Torsdag 11. og fredag 12. april inviterer vi derfor til åpent hus, forteller Steinar.

Høy markedsandel

I Ytter-Namdalen, distriktet Nærøysund Maskinsenter tar hånd om, blir det årlig solgt om lag 20 traktorer.

– Vi skal stå for halvparten av traktorsalget i distriktet, sier en offensiv Sund, som kan vise til statistikk om at salgsmålene over flere år er oppnådd.

De spiregrønne Claas-traktorene har siden introduksjonen i 2007 utgjort en større andel av omsetninga. Traktorkjøperne er små som store entreprenører, og ikke minst bøndene i distriktet.

– Vi har lykkes godt og Claas-traktorene får gode tilbakemeldinger. Det er komfortable arbeidsplasser og vi gjør alt vi kan for å yte markedets beste service, erklærer Sund.

Trøndelags største traktor

I forbindelse med jubileet henter bedriften den visstnok største traktoren som noen gang har vært i Trøndelag: En Claas Axion 960 Cmatic.

– Vi har solgt nesten like store traktorer før, og vi har flere potensielle kunder i kikkerten.

I tillegg til stortraktoren vil det være mulig å prøvekjøre både Arion 460 og en Arion 550, med henholdsvis 140 og 165 hestekrefter.

– Dette er våre mest populære modeller, som det går mange av i vårt område.

Mye å by på

Nærøysund Maskinsenter byr på flere nyheter under jubileumsdagene;

– Ute viser vi stor utstilling av traktorer og redskaper, blant annet sesongens innkomne grasutstyr fra Claas. Det blir enkel servering og begge dager holder vi åpent 10.00-16.00, avslutter Steinar, som sammen med sine sju kolleger ønsker velkommen.

Neste artikkel

Feirer jubileum med spesialutgave