Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Reddot: MF 8S er tildelt Reddot  pris for godt produktdesign.
Reddot: MF 8S er tildelt Reddot pris for godt produktdesign.

MF 8S mottar prestisjefull pris

MF sin nye stortraktor 8S, fortsetter å hente anerkjennelse for sine innovasjoner.

Massey Ferguson kan stolt fortelle at den nye modellen MF 8S har mottatt en Red Dot Award : Product Design 2021, i kategorien nyttekjøretøy. Denne siste utmerkelsen følger MF 8S.265 Dyna E-Power Exclusive som vant den prestisjetunge Årets traktor 2021, samt beste Global Digital Launch 2020.

– Vi er beæret over at MF 8S er valgt til å motta denne spesielle prisen, sier Thierry Lhotte, visepresident og administrerende direktør Massey Ferguson, Europa og Midtøsten.

– Med MF 8S-serien definerer vi en ny æra innen traktordesign, som juryen har utpekt med Red Dot: Product Design 2021 Award forteller Lhotte i en pressemelding

Ny transmisjon: Nå er endelig 8S på plass i Norge med den nye Dyna E-Power transmisjonen
Ny transmisjon: Nå er endelig 8S på plass i Norge med den nye Dyna E-Power transmisjonen

Særegen og innovativ

Det særegne Protect -U-designet med sitt gap på 24 cm mellom førerhuset og motorinstallasjonen, skiller MF 8 Sserien fra alle andre traktorer. I tillegg til å redusere varme, støy og vibrasjoner som overføres til førerhuset, gir den unike innkapslede motorposisjonen forbedrer kjøling og ytelse. MF 8S-serien introduserer nye, innovative design innen alle områder - motor, førerhus, girkasser og drivlinje, samt nye kontroller og tilkoblingsmuligheter. De har allerede som standard mye utstyr, men forskjellige spesifikasjonspakker, som gir god valuta for pengene, gjør at at kjøpere kan skreddersy traktorene etter deres spesifikke applikasjoner.

I Norge: Denne MF 8S  265 var den aller første i Norge. Nå er det også kommet traktorer med den nye Dyna E-power transmisjonen hit til landet.
I Norge: Denne MF 8S 265 var den aller første i Norge. Nå er det også kommet traktorer med den nye Dyna E-power transmisjonen hit til landet.

– MF 8 S -serien er utviklet for bønder av bønder, etter syv år med grundig testing og omfattende kundedialog, og kombinerer radikal design med et praktisk formål. Selv om den er utstyrt med ypperlige spesifikasjoner,introduserer den også en helt ny og forbedret brukeropplevelse avlutter Lhotte i pressemeldingen.

Norgesaktuell

Den norske salgssjefen for Massey Ferguson Gard Molvig, kan fortelle at man allerede har et antall traktorer ute hos kunder, i tillegg til i demonstrasjonstraktorer.

– Vi har nå levert noen titalls av modellen med Dyna-7 transmisjon, og omsider har vi også fått inn de første med den helt nye og spennende Dyna E-Power transmisjonen forteller Molvik.

– Tilbakemeldingene på den nye MF 8S fra kundene så langt er meget bra avslutter salgssjefen.

Salgssjef: Gard Molvik er salgssjef for Massey Ferguson i Norge. Merket gjør det bra, og det er enda flere nyheter på veg til forhandlerne, blant annet MF 5S og MF 4700M
Salgssjef: Gard Molvik er salgssjef for Massey Ferguson i Norge. Merket gjør det bra, og det er enda flere nyheter på veg til forhandlerne, blant annet MF 5S og MF 4700M

Neste artikkel

Legg inn museumstur i ferien