Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Lena Maskin ansetter ny Trøndelag-sjef

Arne Jørgen Kvarme blir regionsjef fra 1. oktober.

Arne Jørgen Kvarme blir ny regionsjef for Lena Maskin i Trøndelag.
Arne Jørgen Kvarme blir ny regionsjef for Lena Maskin i Trøndelag.

Lena Maskin skriver i en pressemelding at de har ansatt Arne Jørgen Kvarme som ny regionsjef for selskapets avdelinger i Trøndelag. Arne Jørgen kommer fra stillingen som salgssjef på traktor, tresker og redskap i Felleskjøpet i Trøndelag, og vil begynne i stillingen 1.oktober

Daglig leder i Lena Maskin, Trond Arne Bredesen, forteller til traktor.no at Kvarme har tidligere erfaring som både salgssjef og regionsjef for MAN lastebiler og at dette har veid tungt for Lena Maskin, som for tiden er inne i en omstillingsprosess i Trøndelag.

– Det har i denne prosessen vært viktig for Lena Maskin å finne en leder med denne type erfaring, men som også har god kjennskap til de utfordringer som finnes i landbruksmaskinbransjen, sier Bredesen.

Sammen med Arne Jørgen skal vi bygge et godt lag av medarbeidere i Trøndelag og etablering av et servicepunkt i Stjørdalsområdet er et viktig mål, fortsetter Bredesen.

Kvarme er født og oppvokst på Frosta, men 53-åringen har i hele sin voksne alder vært bosatt i Trondheim. Han ser nå fram til å ta del i Lena Maskins videre utvikling.

– Jeg gleder meg stort over den muligheten som er gitt meg i Lena Maskin, og ser frem til å kunne påvirke veivalgene i den satsningen som ligger foran oss, forteller Kvarme.

Neste artikkel

Vårdager på Vinstra