Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

John Deere i samarbeid med dekkgigant

Nye traktorer i 6R -og 6M-serien vil nå leveres med dekk fra Vredestein

Vredestein tilbyr et vidt spekter av dekkbredder og profiler i Traxion-serien. (Foto: reifenpresse.de)
Vredestein tilbyr et vidt spekter av dekkbredder og profiler i Traxion-serien. (Foto: reifenpresse.de)

Vredestein har inngått en avtale med John Deere om at de nye traktorerene fra Manheim-fabrikken vil utstyres med dekk fra deres produksjon. Kjøpere av John Deeres 6R og 6M-serie vil derfor få traktorene levert med Vredestein Traxion-dekk som originalutstyr.

Det tilbys totalt 24 ulike dekkstørrelser, hvor kunden kan velge mellom 65- , 70- og 85-profil. Det er også mulig å få traktoren utstyrt med Vredesteins XL-serie, helt opp til 900-bredde.

Vredestein- dekket har vist seg å holde høy kvalitet gjennom gode testresultater. Senest i januar 2019, ble Vredestein tildelt gullmedalje for sine produkter under den britiske landbruksmessen, Lamma.

Tradisjon for samarbeid

Annonse

John Deere har en lang historie for samarbeid med Vredestein på redskapssida. Dekkprodusenten har levert hjulutsusting til John Deers fabrikk for rundballepresser i Arc-Les-Gray i Frankrike i flere tiår.

“Det utvida samarbeidet mellom Vredestein og John Deere er positivt for begge parter. Vi lover å levere på kvaliteten vi er kjent for, og får samtidig økt oppmerksomhet rundt vår tilstedeværelse i markedet for traktor- og industridekk”, forteller ansvarlig for landbruks- og industridekk hos Apollo Vredestein, Ruud Nijland til dekktidsskriften, Tyrepress.

Neste artikkel

Fortsatt tøft for traktorbransjen.