Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Hva koster leiekjøring i 2020?

Send oss leiekjøringsprisene dine og bli med i trekningen av en verkstedvogn med 143 håndverktøy.

Hvilke priser må bønder forholde seg til når de skal leie tjenester i landbruket i 2020? Leiekjøringsprisene blir lest av både landbruksentreprenører og av bønder hele året, men for å kunne gi denne servicen er vi avhengige av tilbakemelding fra dere som er entreprenører.

Lever prisene dine her!

Annonse

Leier du ut tjenester eller maskiner til jordarbeiding, kalking, gjødsling såing, sprøyting eller innhøsting vil vi gjerne høre hva du tar betalt for de ulike tjenestene. Den komplette oversikten presenterer vi for leserne våre i Norsk Landbruk nummer 7, som kommer rett etter påske.

I år har vi forenklet rapporteringa enda mer. Det eneste du trenger gjøre er å følge denne lenka og svare rett i google-skjemaet. Du fyller bare inn priser på de tjenestene som angår deg.

Lever prisene dine her!

Alle som melder inn priser er med i trekningen av en verkstedvogn med 6 skuffer, der de 4 øverste er fylt med i alt 143 stk. håndverktøy. Her er det blant annet pipesett, skrutrekkere, kombinasjonsnøkler med skralle og diverse tenger. Premien er sponset av P.Lindberg og har en verdi på 4 245 kroner.

Neste artikkel

Våronn med variasjon i Overhalla