Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

HCP satser i Trøndelag

Ny forhandler i Bjugn og nytt sevicesenter i Levanger

Foto: HCP Norge
Foto: HCP Norge

Maskin og Fritidssenteret i Bjugn har etablert seg som ny forhandler av HCPs produktportefølje i Trøndelag, og vil ta seg av markedet på Fosen-halvøya.

Richard og Trond Leikvang er eierne bak bedriften. Maskin og Fritidssenteret har lang erfaring innen salg og service av landbruksmaskiner som tidligere serviceverksted for Eikmaskin.

Maskin og Fritidssenteret vil tilby samtlige traktormerker, importert av HCP - Deutz-Fahr, Lamborghini, Same, Zetor og Iseki. De vil også bli forhandler av grasinnhøsningsutstyr fra Krone.

Nytt servicepunkt

HCP har også inngått samarbeid med Ritek AS i Levanger. Ritekt AS har det største tekniske verkstedet i området, og skal ha bred kompetanse innen landbruksteknikk.

– Ritek AS vil samarbeide tett med HCP’s selger i området, Paul Waadal. Verkstedet vil sørge for klargjøring, service og delesalg. Vi ser fram til et fruktbart samarbeid med Ritek AS, forteller Arne Røed hos HCP Norge.

Ny selger hos ZeSam Traktor & Maskin

ZeSam Traktor & Maskin på Melhus har ansatt Bjarne Raphaug som selger etter Eilif Sandøy som nå har gått av med pensjon. ZeSam Traktor & Maskin er fohandler av HCPs maskinlinje, bestående av Zetor, Same, Hürlimann, Lamborghini, Deutz og Iseki.

Neste artikkel

Flest røde i stille juli