Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Håndterer Claas i Møre og Romsdal

Odd Ingve Ødegård og Hustadvika Maskinservice blir ny servicepartner for Norwegian Agro Machinery i Romsdal og Nordmøre.

Odd Ingve Ødegård og Hustadvika Maskinservice blir ny servicepartner for Norwegian Agro Machinery i Romsdal og Nordmøre. Foto: Privat
Odd Ingve Ødegård og Hustadvika Maskinservice blir ny servicepartner for Norwegian Agro Machinery i Romsdal og Nordmøre. Foto: Privat

I 2013 etablerte Odd Ingve Ødegård egen servicebedrift under navnet Hustadvika Maskinservice. Etter noen år med kombinert arbeid i Nordsjøen valgte han fra 2017 og fullt og helt fokusere på egen bedrift, og nå tar Odd Ingve et nytt skritt: Hustadvika Maskinservice blir servicepartner for Norwegian Agro Machinery.

– Jeg ser veldig positivt på dette, og førsteinntrykket er godt, forteller Odd Ingve, som allerede har rukket å delta på flere kurs for å kunne håndtere Claas traktorer og redskaper fra Lemken, Samson og Bogballe.

Mens Hustadvika Maskinservice vil ta hånd om ettermarkedet i regionen nord for dagens Claas-forhandler Øye Maskin, vil salget i nevnte område vil tas hånd om av CF Maskin Melhus. Salgskonsulent Stig Fossum kan fortelle at de allerede har opplevd en økende interesse.

– Vi ser allerede nå, etter at Odd Ingve har kommet i gang, at vi får nye henvendelser. Alle vet om Claas, men utfordringen tidligere har vært at en ikke har fått kjøpt produktene deres lokalt i Romsdal og Nordmøre, forteller Stig.

Sammen ønsker duoen nå velkommen til et åpningsarrangement i Malmefjorden torsdag 7. mars.

– Det blir et innholdsrikt program med presentasjon av våre framtidsplaner, gjennomgang av sortimentet fra Norwegian Agro Machinery og fagforedrag om gjødsling ved Landbruk Nordvest, forteller Odd Ingve.

Neste artikkel

Feirer jubileum med spesialutgave