Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Håndterer Claas i Møre og Romsdal

Odd Ingve Ødegård og Hustadvika Maskinservice blir ny servicepartner for Norwegian Agro Machinery i Romsdal og Nordmøre.

Odd Ingve Ødegård og Hustadvika Maskinservice blir ny servicepartner for Norwegian Agro Machinery i Romsdal og Nordmøre. Foto: Privat
Odd Ingve Ødegård og Hustadvika Maskinservice blir ny servicepartner for Norwegian Agro Machinery i Romsdal og Nordmøre. Foto: Privat

I 2013 etablerte Odd Ingve Ødegård egen servicebedrift under navnet Hustadvika Maskinservice. Etter noen år med kombinert arbeid i Nordsjøen valgte han fra 2017 og fullt og helt fokusere på egen bedrift, og nå tar Odd Ingve et nytt skritt: Hustadvika Maskinservice blir servicepartner for Norwegian Agro Machinery.

– Jeg ser veldig positivt på dette, og førsteinntrykket er godt, forteller Odd Ingve, som allerede har rukket å delta på flere kurs for å kunne håndtere Claas traktorer og redskaper fra Lemken, Samson og Bogballe.

Mens Hustadvika Maskinservice vil ta hånd om ettermarkedet i regionen nord for dagens Claas-forhandler Øye Maskin, vil salget i nevnte område vil tas hånd om av CF Maskin Melhus. Salgskonsulent Stig Fossum kan fortelle at de allerede har opplevd en økende interesse.

Annonse

– Vi ser allerede nå, etter at Odd Ingve har kommet i gang, at vi får nye henvendelser. Alle vet om Claas, men utfordringen tidligere har vært at en ikke har fått kjøpt produktene deres lokalt i Romsdal og Nordmøre, forteller Stig.

Sammen ønsker duoen nå velkommen til et åpningsarrangement i Malmefjorden torsdag 7. mars.

– Det blir et innholdsrikt program med presentasjon av våre framtidsplaner, gjennomgang av sortimentet fra Norwegian Agro Machinery og fagforedrag om gjødsling ved Landbruk Nordvest, forteller Odd Ingve.

Neste artikkel

Entreprenør i spektakulære omgivelser