Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Claas oppgraderer Axion 800-serien

Effekten forblir den samme, men produsenten frister med flere forbedringer.

Axion 800-serien er klar med motorer som tilfredstiller kravene i Stage V. Foto Produsenten
Axion 800-serien er klar med motorer som tilfredstiller kravene i Stage V. Foto Produsenten

Ifølge den britiske landbruksavisen Profi, benytter Claas oppgraderingen til Stage V motorer, til å komme med flere forbedringer.

Maksimal effekt fra FTP-motorene med Stage V avgassrensing blir den samme, fra 205 til 295 hk for den største modellen Claas Axion 870. Motorene får en mindre økning i dreiemoment.

Axion får den siste Cebis-terminalen, med integrert ISObus, slik at den kan benyttes for å kontrollere redskaper direkte via terminalen. En separat terminal, som Claas S10 er fortsatt nødvendig om man ønsker seg mer avansert ISObus funksjonalitet, som geomapping eller seksjonskontroll.

Axion 800
Axion 800

I tillegg blir det tilgjengelig to tilvalg på hydraulikkpumpe. Er ikke standard traktorens 110 liter pr minutt tilstrekkelig, kunne den tidligere velges med 150 liter pr minutt. Ytterligere et tilvalg blir nå mulig, med hele 205 liter pr minutt for den største pumpa.

En minneknapp for motorturtall som er linket til pto-knappen via Cebis blir også tilgjengelig, og traktoren får en oppdatert syv platers clutchpakke til pto.

I hytta får du mulighet til å velge skinntrukket ratt. Dette blir standard på høyere spesifiserte modeller med Cebis lærpakke. Traktoren blir tilgjengelig med Grammer EVO dual sete, som er oppvarmet, ventilert og kommer med stillbar nakkestøtte.

Traktoren får i anledningen oppgraderte dekaler, tilsvarende det som finnes på de nye Arion 600 og 500 traktorene som ble lansert i 2019

Axion 800
Axion 800

Neste artikkel

Nytt servicepunkt for Norwegian Agro i Namdalseid