Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Case IH vinner prestisjefull kontrakt i Ukraina

Steiger: hele 30 Case IH Steiger 500 inngår i handelen, verdt 11 milloner dollar
Steiger: hele 30 Case IH Steiger 500 inngår i handelen, verdt 11 milloner dollar

En av Ukrainas største gjødselselskaper, har plassert en ordre hos Case IH som er litt utenom det vanlige. Et utvalg traktorer og maskiner til en verdi av omlag 11 milloner amerikanske dollar, havnet i handlekurven.

Bestillingen kom fra UkrAgro NPK, som produserer kunstgjødsel. Selskapet utvikler seg, og et nytt forretningsområde er å tilby flytende nitrogengjødsel, ferdig spredd. De driver med dette over hele Ukraina.

Enhetene som leveres er Case IH Steiger traktorer med AFS systemet, og Nutri-tiller gjødselutleggere samt Eccolo-tiger jordbearbeidingsutstyr. De 30 traktorene blir levert med det siste innenn dataoverføringssystemer, Multicontrol armlene og en rekka andre oppgraderinger for å øke komfort og produktivitet. Traktorene kommer med 12,9 liters motorer på hele 500 hestekrefter. De har ette norsk målestokk en ganske solid størrelse, med 23 tonn egenvekt og en dieseltankkapasitet på 946 liter.

Effektbehov: De tre store Case IH Ecolo-Tiger 875 kultivatorharvene, trenger 280-600 hestekrefter for å fungere skikkelig og inngår i handelen.
Effektbehov: De tre store Case IH Ecolo-Tiger 875 kultivatorharvene, trenger 280-600 hestekrefter for å fungere skikkelig og inngår i handelen.

Store redskaper

Annonse

Handelen består også av 30 Case IH Nutrittiller 955 stripenedfellere for flytende gjødsel. Disse finnes med arbeidsbredder mellom 6 og 18,3 meter. Der det trengs ytterligere jordarbeiding, vil 3 store Case IH Ecolo-Tiger 875 kultivatorer med skåler og tinder gjøre jobben. Disse har et trekkraftbehov på 280-600 hestekrefter og har en tinneavstand på hele 61 centimeter

– Ukraina er velkent for sværtt store landbruksenheter og landet har et svært stort landbruksareal, sier sier Yuri Yegorov, som er Case IH sin direktør i Ukraina i en pressemelding

– Med vårt leveringsprogram av store traktorer, spøyter og annet utstyr, har Case IH det perfekte produktsortiment for å hjelpe så store selskaper. Dette er likevel den første gangen vi har klart å gjennomføre en så stor handel, med en aktør av denne typen som ikke er en landbruksenhet direkte. Dette vil gi oss i Case IH nye muligheter her i Ukraina avslutter Yuri Yegorov.

Nedfellere: kjøperen skal utføre nedfelling av flytende  kunstgjødsel med 30 Case IH Nutrittiller 955 stripenedfellere.
Nedfellere: kjøperen skal utføre nedfelling av flytende kunstgjødsel med 30 Case IH Nutrittiller 955 stripenedfellere.

Neste artikkel

Agribumper kommer med verktøykasse