Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

BM Maskin satser på landbruket

– Tilbyr tjenester innen nydyrking, drenering og etablering av skogsbilveier

BM Maskin AS har siden etableringen i 2005, drevet tradisjonell entreprenørvirksomhet inn mot eiendoms- og boligmarkedet. Firmaet utvider stadig sine tjenester, og kan nå også tilby løsninger innen etablering av skogsbilveier, nydyrkning, bakkeplanering og landbruksdrenering.

Bedriften holder til i Årnes, og har lang erfaring innen anlegg, landbruk og verksteddrift. BM Maskin har også kompetanse innen bergspregningsfaget, med sentralgodkjenning klasse to. Sjøl om BM Maskin As er et mindre selskap, har de referanser på oppdrag hos større aktører som Skanska, Mesta og Statens Vegvesen.

Annonse

BM Maskin har en rikholdig maskinpark, hvor det primært satses på utstyr fra Cat. Med åtte gravemaskiner av ulik størrelse, to dozere, hjullaster, dumper, vals og egen borerigg, skal entreprenørfirmaeet være kapable til å dekke et vidt spenn av oppgaver

– Vi er en gjeng jordnære folk fra landsbygda som er genuint interessert i det vi driver med. Vår eldste ansatte er 62 år, og har over 40 år i bransjen. Samtidig har vi papirer, maskinpark, utstyr og kompetanse på det meste. Det gjør oss godt rustet til å tilpasse oss de jobbene vi skal utføre, sier styreleder Anders Brøtherfallet-Myrvold i BM Maskin.

Neste artikkel

Tokvam overtar Ilsbo krattknusere