Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Akershus traktor øker trykket på Toten

Akershus traktor øker tilstedeværelsen i vestoppland, med en ny permanent lokasjon på Toten.

Det var en offensiv gjeng som kunne presentere sine nye planer på Toten.Fra venstre Torstein Sjåheim, Geir Emilsen,  Lars Opperud og Per Ivar Hveem
Det var en offensiv gjeng som kunne presentere sine nye planer på Toten.Fra venstre Torstein Sjåheim, Geir Emilsen, Lars Opperud og Per Ivar Hveem

Fra å ha en selger som har Toten som en del av et større distrikt, og en servicemann som langt på veg har betjent distriktet alene, går vi nå for en permanent tilstedeværelse, kunne salgssjef i Akershus traktor, Per Ivar Hveem fortelle.

Hvor den endelige lokasjonen blir plassert, er enda ikke avgjort.

- Vi ser imidlertid ingen grunn til å vente, og satsningen vil være operativ i løpet av høsten, fra våre eksisterende lokaler på Kolbu. Her har vi imidlertid begrenset med plass, så det er ingen permanent løsning, fortsetter Hveem.

Målrettet satsing

Årsaken til at Akershus traktor satser på Toten akkurat nå, er sammensatte ifølge Torstein Sjåheim som er ansvarlig selger i distriktet.

-Vi har sett at alt for mange traktor og redskaps handler i Toten området har blitt avgjort uten at vi har fått være med. Det ønsker vi å endre på forteller Sjåheim.

Han påpeker at Toten er et aktivt jordbruksområde, men det finnes også en rekke entreprenører i området, som har traktorer i maskinparken.

- Entreprenørmarkedet er et segment der Valtra treffer godt. En sterkere tilstedeværelse på Toten vil ha en positiv betydning for begge kundegruppene med tanke på alt fra salg og service til ettermarked forteller Sjåheim.

Han vil nå få salgshjelp av Geir Emilsen, som har har mangeårig erfaring fra servicesiden hos Akershus Traktor. Lars Opperud tar over for Emilsen på servicesiden.

Yngre krefter viktig

- Samarbeidet med landbruksskolen på Lena har også vært en medvirkende årsak til at Akershus traktor ønsker å etablere seg permanent på Toten.

Valtra har en appell som fenger veldig godt blant yngre brukere. Teknologien vår er populære blant ungdommen som ofte er svært interessert i presisjonsjordbruk, og raskt tar i bruk de mulighetene som finnes i utstyret fortsetter Sjåheim

– Vi ser også at valgmulighetene som ligger i Valtras unlimited-studio, der man kan tilpasse traktoren til egne ønsker og behov innen interiør, eksteriør, lyd og lysutrustning samt annet utstyr har en god mottakelse blant yngre brukere. Da får man løsningene ferdig montert fra fabrikk, og inkludert i Valtras 5 års garanti, avslutter Hveem.

Neste artikkel

Her er Valtra Q