Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

A-K maskiner kjøper Westreng Maskinforretning

Får inn hele A-K maskiners portefølje av produkter

Sigbjørn Westreng (t.v.) selger Westreng Maskinforretning til A-K maskiner og direktør Erik Grefberg. Foto: Dag Idar Jøsang
Sigbjørn Westreng (t.v.) selger Westreng Maskinforretning til A-K maskiner og direktør Erik Grefberg. Foto: Dag Idar Jøsang

A-K maskiner kjøper 50,1 prosent av aksjene i Westreng Maskinforretning i Bjørkelangen. Dermed får A-K nye forhandlere i Bjørkelangen og Rakkestad, to områder der selskapet har stått svakt.

Inn i det nye selskapet, A-K Westreng, går også A-K maskiner sin avdeling i Sarpsborg. I avtalen går det også fram at A-K maskiner blir heleiere av A-K Westreng i 2024.

– I avtalen heter det at vi kjørper de resterende 49,9 prosent av aksjene om fem år, forteller Erik Grefberg, som er administrerende direktør i A-K maskiner.

Omveltningene hos maskinforretningen i Bjørkelangen, som kan feire 50 år neste år, innebærer at HCP ringen går ut og at de får inn hele A-K maskiners portefølje av produkter. Samtidig skal de fortsette med korntørker og landbruksbygg.

– Krone beholder vi ut 2019-sesongen, men ellers bytter vi ut alle produktene våre. Vi har hatt gode produkter før, men mener vi får inn enda bedre produkter nå. Og de eksisterende kundene våre kan være helt trygge på at vi kommer til å gi full service på de produktene i framtida, sier Sigbjørn Westreng.

Neste artikkel

Auksjonerer bort varelageret