Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Valtra feirer designpris med gullfarget N174

Vises denne våren på spesielle arrangementer og utstillinger.

Har du lyst til å vekke oppsikt velger du denne fargen når du bestiller din neste Valtra. (Alle foto: Valtra)

Valtras nye N4-serie har vunnet både designprisen i Årets traktor-kåringen, og blitt utropt som "Machine of the Year" i sin effektklasse. For å feire dette har Valtra-fabrikkens Unlimited Studio lagt siste hånd på en gyllen N-serie traktor, som foruten å være trekkplaster på spesielle arrangementer og utstillinger til våren, også kan bestilles med de samme Unlimited-spesifikasjonene av kunder.

Den spesialutstyrte Valtra N174 kan gjenkjennes med sitt gullfargede panser og deksler, sotede vinduer, gylne dekaler på sidevinduet og Unlimited-merker på dørhengslene. Interiøret i førerhuset har ratt og seter i brunt skinn, samt en eksklusiv Unlimited mørkegrå matte.

Finnene vet å gjøre litt ut av seg, og den gullfargede Valtra-en viderefører en lang rekke av finske traktorer med et unikt utseende. For to år tilbake skrev vi om Valtra-forhandleren Gule’s Mek. og landbruksverksted som styla opp en av sine demotraktorer i en tøff kombinasjon av svart og oransje, og på fjorårets Agroteknikk var en N174 med Hot Rod-foliering det store blikkfanget på Lantmännen Maskins stand. Sistnevnte ble solgt der og da, til en sauebonde fra Troms.

Annonse

Unlimited-konseptet ble introdusert i 2013, og skal sikre at sluttproduktet er perfekt tilpasset kundens arbeidsoppgaver og driftsforhold. For tiden sendes rundt 10 prosent av alle nye Valtra-traktorer til Unlimited Studio, der Valtra’s teknikere kan montere ethvert utstyr eller funksjoner som kunden ønsker, så lenge de er teknisk mulig og tillatt montert.

LES OGSÅ: Her er Valtras nye volumselger – N4

LES OGSÅ: Valtra i føringen over 150 hk

Neste artikkel

To dekk i ei pakke fra Michelin