Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Oppgradert Axion 800

Axion 800 følger etter Arion 500/600 og Axion 900

Tidligere i år fikk Arion 500/600 og Axion 900- serien oppgradert Cebis-utstyrsnivået med en 12.1 tommer trykkfølsom terminal og en kjørespak med flere funksjonsknapper, som kan dedikeres til forskjellige oppgaver. Som sine brødre kommer nå også Axion 800-serien med den oppgraderte terminalen, men du kan også få den nye 800-serien med det enklere utstyrsnivået CIS+.

TRINNLØS TRANSMISJON

Med CIS+ kan du bestille en trinnløs traktor i Axion 800-serien uten den store trykkfølsomme terminalen, men med trinnløs girkasse. Den trykkfølsomme skjermen er byttet ut med en mindre fargeskjerm som sitter montert i A-stolpen på førerhuset.

CIS+ ustyrsnivået kan fåes med Hexashift powershift eller Cematic trinnløs girkasse, elektronisk hydraulikkbetjening og CIS fargeskjerm.

TRYKKLUFT SOM STANDARD

Fra i år av blir AXION 800-serien levert med trykkluftsbremser og lufttørke. Den sistnevnte skal ifølge pressemeldingen hindre at kondensert vann fryser til is og korrosjon av ventilene i bremsesystemet.

LED LYS I GRILLEN

Annonse

Nye Axion 800-traktorer med Cebis-utstyrsnivå blir levert med LED-kjørelys i grillen som standard, mens på CIS og CIS+ utgavene kan dette legges til i lista over ekstrautstyr . Som sine brødre vil også nå 800-serien leveres med vidvinkelspeil. Dette blir et krav på alle traktorer som blir levert til salgsåret 2018.

LES OGSÅ: Dette er nytt på Claas Arion 500 og 600

LES OGSÅ: Claas lanserer ny Cebis-utrustning

Neste artikkel

VIDEO: Slåtten i Ringerike