Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Ny daglig leder for Lena Maskin AS

Trond Arne Bredesen får stillingen fast.

SPENT: Trond Arne Bredesen går fra 1.desember inn i fast stilling som daglig leder i Lena Maskin AS. Han har allerede vært konstituert i stillingen et halvt år.

Trond Arne Bredesen er ansatt som daglig leder i Lena Maskin AS, skriver selskapet i en pressemelding.

Bredesen har det siste halve året vært konstituert i stillingen, men går fra 1. desember inn i rollen på full tid.

CLAAS ER HOVEDLEVERANDØR

Lena Maskin AS ble i 2016 overtatt av Danish Agro Machinery, og har CLAAS som hovedleverandør. I tillegg forhandler de en rekke andre produkter, fra blant annet tyske Lemken og Horsh, danske Bogballe, irske Conor, østerrikske Göweil, finske Multiva, samt siden 1. november 2017, danske Samson.

- Vår vurdering er at Trond Arne Bredesen besitter de kvalifikasjoner som vi har behov for, samt har en god og inngående kjennskap til markedet, virksomheten samt medarbeiderne. Lena Maskin har et stort uforløst potensiale som vi ønsker å utvikle,- også gjennom videre ekspansjon i distriktene omkring Solør og Nord-Trøndelag, sier Jens Skifter, styreformann i Lena Maskin AS.

YDMYK OG MOTIVERT

Annonse

Daglig leder Trond Arne Bredesen uttaler:

- Denne utfordringen er meget spennende – Danish Agro er en ytterst profesjonell organisasjon med klare mål for fremtiden – ikke bare i Norge, men rundt om Østersjøen investeres det kraftig – og dette gir Lena Maskin AS en meget sterk eier i ryggen. I forhold til oppgaven er jeg ydmyk, men jeg er høyt motivert og vil arbeide hardt for at vi skal lykkes med å fortsette den positive fremdriften.

Neste artikkel

Frontlaster med Bluetooth