Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Farming Simulator 19 slippes i 2018

I mellomtiden blir kjenninger av Traktor å finne i 17-utgaven.

Spillet Farming Simulator (FS) har gjennom flere år, og ulike versjoner, gledet mangt et landbruksinteressert spillhjerte. Enten vi vil innrømme det eller ikke, er det mange av oss som har latt timene fly av gårde foran en eller annen skjerm, mens vi sår, høster, slår, presser, pakker, fôrer, laster og transporterer. For å nevne noe.

FS 17 Platinum Edition

I skrivende stund er det Farming Simulator 17 som er den siste utgaven, dog med enkelte tilleggs- og utvidelsespakker som med jevne mellomrom blir lansert. Blant annet ble det mot slutten av 2017 lansert en “Platinum Edition” av spillet. Der ble et nytt kart, eller spillområde, lansert. Dette forestiller et miljø i Sør-Amerika, og kommer i tillegg til de to kartene som ligger i FS17 fra før. De to originale kartene forestiller miljøer fra henholdsvis Nord-Amerika og Øst-Europa.

Mer realistisk vær

Giants Software, som er selskapet bak FS-spillene, skriver på sin nettside at Farming Simulator 19 vil la deg “Farm like never before”. De lover blant annet en total overhaling av grafikk-systemet, som visstnok skal føre til enda mer realistiske gjengivelser av blant annet maskiner, dyr og natur.

I et intervju med Youtube-kanalen Prost’ON forteller Martin Rabl, som er PR- og markedssjef i Giants Software, at det Sør-Amerikanske kartet fra FS17 Platinum Edition vil bli videreført i FS19, samt at det vil komme to helt nye kart. Hva gjelder grafikk-oppdateringen forteller han at himmelen kommer til å bli helt annerledes enn i FS17. Den vil bli mer dynamisk, slik at man blant annet kan se skyer nærme seg gradvis før det begynner å regne.

Agcos store svarte

Annonse

Riebl kan også avsløre at Agcos nye giganttresker Ideal, som vi har skrevet om her på traktor.no tidligere, vil bli tilgjengelig i FS19. Bortsett fra denne avsløringen kan han ikke si noe mer om hvilke maskiner som blir tilgjengelige i det nye spillet, men han lover at det skal bli “flere maskiner enn noen gang”.

Youtube-intervjuet er gjort på ei messe i Paris, og på FS-standen er det blant annet stilt ut en hestefigur. Markedssjef Riebl bekrefter at det kommer til å bli hester i spillet, men vi får ikke vite noe mer om hvilke muligheter dette vil by på.

Ny maskin: Giants avslører at Agcos Ideal-tresker blir tilgjengelig i Farming Simulator 19. Foto: Giants Software

Lager Welker-kart

Den eksakte lanseringsdatoen for FS19 er ikke satt, men Giants lover at det vil skje i løpet av 2018. Mens vi venter kan vi glede oss over en spennende FS17-nyhet, som visstnok snart skal lanseres.

I FS-universet er det mulig å legge til såkalte “mods”, eller modifiseringer, i spillet. Disse er laget av "amatører", selv om en del av dem fremstår som ganske proffe i arbeidet sitt. Modding-gruppa Mappers Paradise har nylig sluppet et bilde fra et kart de jobber med, der de lager en gjengivelse av Welker Farm i USA. Denne gården har Traktor omtalt flere ganger. Denne saken viser bonden Nick Welkers video av deres restaurering av en Big Bud, og i Traktor nummer 4 2017 besøkte vi gården i vår Monster-spalte.

Ifølge Welker Farms facebookside vil kartet bli lansert i løpet av noen uker.

Som hjemme: Welker Farms har delt dette bildet fra Mapping Paradise på sin Facebook-side. Bildet er hentet fra spillkartet som er en gjengivelse av den amerikanske gården. Foto: Mapping Paradise

Neste artikkel

John Deere på plass i Farming Simulator