Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Grene skifter navn til Kramp

Etter over 100 år skifter Grene navn til Kramp

–Navne-endringen kommer som følge av sammenslåingen mellom Grene og den nederlandske grossisten Kramp i 2013. Ett felles varemerke vil skape et sterkere selskap og nye markedsmuligheter i hele Norden, sier salgssjef Jarle Ussvær.

Fusjon i 2013

I 2013 slo Grene seg sammen med den nederlandske grossisten Kramp. Nå blir de to selskapene samlet under Kramp-varemerket for å danne en organisasjon som kan skaffe seg en sterkere posisjon i hele Europa.

–Vi ønsker å være den viktigste partneren. Målet vårt er å gi kundene våre rask og effektiv tilgang til riktig reservedel og råd slik at de kan fortsette å tilby den beste servicen til sine kunder. Som den ledende aktøren i markedet har vi en unik fordel innen disse områdene, og ved å forenes som ett selskap under ett varemerke kommer vi bare til å bli sterkere, sier salgssjef Jarle Ussvær fra Kramp Norge.

LES OGSÅ: Agco iverksetter Route 66-strategien i Danmark

Store i Europa

Annonse

I over 100 år har Grene vært godt kjent blant jordbruksbedrifter. Grene, som ble grunnlagt i 1915, vokste raskt til å bli en av de ledende grossistene i Norge. Kramp har en lignende historie som Grene. Selskapet ble grunnlagt i 1951, og som Grene begynte de å selge landbruksdeler. I dag er Kramp Groep aktiv i 25 europeiske land og hadde i 2016 en omsetning på 736 millioner euro.

LES OGSÅ: Valtra på topp i Sverige

Neste artikkel

Parallellimport av Kivi-Pekka