Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

A-K utvider virksomheten i Steinkjer

Tar i bruk nye lokaler i dag

Daglig leder Jørn Håvard Stene og salgsleder Jostein Hegland gleder seg til å ta i bruk det nye lokalet. Foto: A-K Maskiner Steinkjer

En av landets største maskin- og redskapsleverandører, A-K maskiner, utvider sin virksomhet i Steinkjer med større verksted, mer kapasitet og bedre fasiliteter i nye lokaler. Bøndene i området gis samtidig mulighet for en døgnkontinuerlig beredskapsordning.

Landbruksdistriktet i og rundt Steinkjer er et av de store områdene for landbruk i Norge. Norske bønder har de senere år profesjonalisert sin innkjøpsvirksomhet, og stiller stadig større krav til leverandørene sine.

– Det nye anlegget med bedre innendørsplass, større verkstedkapasitet og nye kursfasiliteter er derfor viktig for å kunne betjene de økte kravene fra bøndene, sier daglig leder i A-K Maskiner Steinkjer og Grong, Jørn Håvard Stene.

Annonse

I dag, onsdag, tar A-K maskiner derfor i bruk nye lokaler med større verksted, større butikk, vaskehall, slange- og hydraulikkverksted, og ikke minst en innendørs utstillingshall. Der får kundene mulighet til å se traktorer, treskere og såmaskiner, i tillegg til utstyr for jordbearbeiding, snørydding, gras- og gjødselhåndtering. Totalt areal er 1600 kvadratmeter under ett og samme tak.

Selskapet vil også ha en beredskapsordning for landbruksmaskiner det eventuelt oppstår feil på, for å hindre unødvendig svikt eller stopp i produksjonen.

Neste artikkel

Case IH med ny Optum-modell