Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Lena Maskin etablerer ny avdeling på Hønefoss

Åpner i mars.

Landbruksentreprenør Johan Rognerud og administrerende direktør John Henrik Stadtler i Lena Maskin gleder seg til nytt samarbeid på Hønefoss.

Lena Maskin satser i Buskerud og åpner om to måneder ny avdeling ved Hønefoss.

Leier lokale av entreprenør

I slutten av mars flytter Lena Maskin inn i et nytt bygg på Hensmoen.

Bygget, som er eid av landbruksentreprenøren Rognerud As, vil deles i to, slik at Lena Maskin holder til i den ene enden og Rognerud i den andre.

Rognerud AS er et landbruksentreprenørselskap med fire ansatte, som har fem traktorer og en full høstelinje fra Claas. I vinterhalvåret er det full aktivitet med brøyting, strøing og feiing. Daglig leder, Johan Rognerud, er glad for å få leid ut til Lena Maskin, slik at varemerket Claas fremdeles blir på Hensmoen.

– Også får jeg jo kort vei til service da, sier Rognerud og ler.

Samarbeider om anskaffelser

Også administrerende direktør i Lena Maskin, John Henrik Stadtler, ser frem til samarbeidet.

– Vi kommer til å gå sammen om en del anskaffelser som vaskeanlegg, traverskran og trykkluftaggregat. I tillegg får vi førstehånds kunnskap om de utfordringer og behov en stor landbruksentreprenør har i hverdagen. Denne kunnskapen skal vi ta med oss videre i arbeidet for å bli den beste samarbeidspartneren for bonden og landbruksentreprenøren, sier Stadtler.

Annonse

Det er nå hektisk aktivitet i bygget for å få det tilrettelagt for salg, butikk og verksteddrift innen utgangen av mars.

Nye og kjente ansatte

Lena Maskin har ansatt Tom Brentebråten og Even Tandberg som selgere, Stian Solberg som verksmester og Per Erik Høe som butikk/deleansvarlig. I tillegg har de fått på plass tre servicemekanikere, deriblant Espen Sandum, som er godt kjent med Claas fra før.

– Jeg er særdeles fornøyd at vi har fått med oss Tom, Per Erik og Espen som innehar lang og bred kompetanse og erfaring med Claas. Med nytt team på plass har jeg store forventninger til utviklingen for avdelingen. De fleste begynner 1. februar med opplæring i våre systemer og tilrettelegging for en god deleforsyning. Salg vil starte for fullt 1. februar, mens service, delesalg og butikk starter i slutten av mars. Målet er å forbedre servicen vår i Buskerud ytterligere, forteller Stadtler.

Han forteller at selskapet har brukt mye ressurser på å kurse serviceteknikerne på Claas-produktene, slik at de har den aller siste kunnskap om produktene.

Lena Maskin AS, eies av Norwegian Agro Machinery, og fører varemerkene Claas, Kivi-Pekka, Multiva, Maschio, Lemken, Bogballe og AVR, i tillegg til flere andre merker.

Neste artikkel

Arne Røed tilbake til HCP