Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

BRI Agri kjøper nok et Eiksenter

Eiksenteret på Vinstra skifter eier

Fornøyde: Ola Frang Wetten og Nelli Budsberg. (Foto: Arnt Sigve Undheim)

BRI Agri satser videre innen landbruksmaskinbransjen i Norge med overtagelse av Eiksenteret på Vinstra. Selskapet driver fra før Eiksentre i Rogaland, Agder-fylkene og Hedmark, og vil med Eiksenteret Vinstra på laget nå en årlig omsetning innenfor Eik-kjeden på 450 mill.

Eik Senteret Vinstra vil ha egen avdeling for både salg, deler, butikk og verksted som før. Senteret har 7 ansatte og en årlig omsetning på 35 mill.

Eik-kjeden i Norge forhandler merkevarer som Massey Ferguson, Fendt, Kuhn, Dalen, Foss-Eik, Grimme, Hardi, He-Va, Rekord og Joskin fra importør og franchise-giver Eikmaskin AS.

- Vi overtar eierskapet til et Eiksenter i meget god drift, og hvor man ser store muligheter. Målet er å skape god vekst i tett samarbeid med dagens ledelse og ansatte, til glede for bønder og entreprenører i Gudbrandsdalen, sier Ola Frang Wetten, daglig leder for BRI Agris Eiksentre på østlandet.

- Jeg har nå har funnet rett tidspunkt for å overlate driften til en profesjonell og solid aktør i bransjen, som jeg har tro på at kan videreutvikle det positive som er skapt gjennom mange år, forteller tidligere eier Nelli Budsberg.

Annonse

Nelli og alle ansatte fortsetter som tidligere, så kundene vil møte de samme medarbeiderne som før.

Selger Kjetil Hage sier han ser frem til de nye mulighetene som åpner seg med nytt eierskap. Han får nå tilgang til et stort og bredt utvalg av lagerførte maskiner gjennom de åtte samarbeidende Eiksentrene under paraplyen til BRI Agri.

LES OGSÅ: Eiksenteret og Akershus Traktor samlokaliseres på Flisa

Neste artikkel

Arne Røed tilbake til HCP