Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Traktor kårer Årets landbruksvideo 2017

Gjentar suksessen fra i fjor

Trond Martin Wiersholm
Publisert: 11.04.17 09:03 | Oppdatert: 18.04.17 13:10

Kåringen av Årets landbruksvideo har de siste årene resultert i en rekke meget gode videoer som viser variasjonen i det norske landbruket fra sin beste side. For den landbruks- og traktorinteresserte har det vært en fryd hver gang ett nytt bidrag har dukket opp på Traktors nettsider.

Fire kåringer

Etter fjorårets suksess kjører vi også i år i gang kåring av Årets landbruksvideo, etter samme mal som i 2016. Det vil si at det kåres vinnere av henholdsvis Årets våronnvideo, Årets slåttonnvideo og Årets innhøstingsvideo. Deretter får man mulighet til å sende inn en video som omfatter hele vekstsesongen, altså Årets landbruksvideo. Frister for innsending av bidrag til de ulike kåringene finner man i faktaboksen under. Der står også reglene for deltakelse i kåringen.

Vant på variasjon

For å få inspirasjon til å lage Årets landbruksvideo kan det være kjekt å ta en titt på fjorårets vinnerbidrag, laget av Halvard Bøe. Videoen hans kan sees øverst i saken. Juryens beskrivelse av fjorårets vinnerbidrag lød som følger:

"Hallvard Bøe har laget en imponerende film som viser mye av det en bonde holder på med gjennom et år. Han tar oss blant annet med på lamming, eggpakking, skogsarbeid og mekking i tillegg til slått, møkking og transport av rundballer. Det er inspirerende å se sauene myldre i kulturlandskapet, og samholdet når bøndene stiller opp med traktorer i 17. mai-toget. Allsidigheten i filmen og i bondehverdagen driver filmen godt framover. En verdig vinner!"

Kule premier

Bøe vant for øvrig også kåringen i 2015, og kan dermed kalles en premiegrossist hva gjelder landbruksvideoer!

Også i år vil det bli kule premier, men hva disse er vil ikke bli avslørt før senere! Traktor-redaksjonen kan uansett love heder og ære til vinnerne, og gleder seg til å se hva landbruks-Norge har å by på i år!

Se også: Erlend og Sindre lagde Årets våronnvideo 2016

Se også: Årets slåttonnvideo 2016 er laget på Stord

Se også: Dette er årets råeste innhøstingsvideo (2016)Annonse