Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

SmartTouch også på N og T

Valtra utvider bruken av nytt armlene

Flere modeller: Armlenet SmartTouch blir nå tilgjengelig på Valtras N- og T-serier. Foto: Valtra

På Valtras presselansering i Nederland i starten av juni presenterte traktorprodusenten nyheten om at armlenet «SmartTouch» også vil være tilgjengelig på N- og T-seriene fra august i år. Armlenet har fra før vært tilgjengelig på S-serien, og ryktene har den siste tida gått om at det vil bli å finne i T-modellene.

Nylig har altså Valtra avslørt at ryktene om T-serien stemmer. I tillegg får kundene i det noe lavere effektsjiktet, der N-serien ligger, glede av multifunksjonsarmlenet.

Sterkeste firer

N-serien tar for øvrig også et godt steg opp på effektstigen, med sin nye N174. Den får nå maksimalt 201 hestekrefter, og Valtra har dermed igjen markedets sterkeste, firesylindrede traktor. De slår med det søstermerket Massey Ferguson sin 6718S, som har 200 hestekrefter og til nå har vært den sterkeste fireren i markedet.

Ny A-serie

På presselanseringa presenterte også Valtra den nye A-serien, som nå får syv ulike modeller, mot kun to i tidligere serier. Serien blir med dette også oppgradert til generasjon 4, noe som betegnes med det siste sifferet i modellbetegnelsen. A-serien var den siste hos Valtra som fortsatt var generasjon 3, og overgangen til generasjon 4 er dermed komplett for alle serier.

A-serien har også fått en oppjustering på effekt og finnes nå i modeller fra 75-130 hestekrefter.

Salgssjef for Valtra hos Eikmaskin AS, Tor Jon Garberg, forteller at A-serien er viktig for det norske markedet.

Annonse

– Vi er veldig fornøyde med å få en ny serie småtraktorer nå. Det er mange forbedringer som er positive i forhold til tidligere A-serier. Denne serien vil trolig stå for 20-30 prosent av salget vårt, så det er en viktig serie for oss.

Nyhet: Den nye A-serien fra Valtra kommer til Norge til høsten.

Levering til høsten

De første demo-traktorene av A-serien kommer trolig til Norge i september. Solgte traktorer vil forhåpentligvis være klare for levering i månedsskiftet september-oktober, og A-serien skal være klar for bestilling allerede nå.

– Selgerne våre har fått tilgang til alt salgsmateriell, og salget er i gang. Det har allerede blitt lagt inn ordre på traktorer til kunder i Norge, forteller Garberg.

Neste artikkel

John Deere drar fra i jubileumsåret