Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

VIDEO: Landbruksåret på Mosterøy

Tar oss med på slått, fjøsstell og traktortog.

I denne landbruksvideoen viser Ola Hodnefjell Haugen, Vetle Voll Ravndal og Thomas Voll Ravndal oss mye av det de driver med i løpet av et landbruksår på Mosterøy i Rogaland.

Vi får se møkkspreding, fôring, fjøsstell, skruing og slått, for å nevne noe. I tillegg får vi se noen glimt fra en seanse traktor.no har omtalt før, nemlig traktortoget på 17. mai.

Flere kåringer

Denne videoen er et av bidragene i kåringen Årets landbruksvideo. Tidligere i år har vi kåret Årets våronnvideo, der Isak og Daniel fra Gratangen gikk av med seieren, og Årets slåttonnvideo, hvor seieren gikk til Erlend Moberget fra Østfold.

Annonse

I tillegg kåret vi i starten av november vinneren av Årets innhøstingsvideo. Også her gikk tidligere nevnte Moberget til topps, i samarbeid med kameraten Sindre Reinfjord. Sammen hadde de laget en video som viste tresking på flere ulike gårder i Østfold.

Frist 15. november

Kåringene i de tre underkategoriene våronn, slått og innhøsting er altså gjennomført, og nå venter den store hovekåringen Årets landbruksvideo. Dette er videoer der du kan bruke klipp fra hele landbruksåret, og fristen for å sende inn ditt bidrag er 15. november.

Du kan lese mer om konkurranseregler, og om hvordan du sender inn ditt bidrag her.

LES OGSÅ: Lagde Årets landbruksvideo – igjen!

Neste artikkel

Ola, Vetle og Thomas lagde Årets landbruksvideo