Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Birger fikk overlevert landets første Kubota M7

Den åttende Kubota-en i rekka for Lier-bonden.

Birger Meland ved sin nyinnkjøpte Kubota M7171 Premium KVT. (Foto: Svenningsens)

8. desember 2016 ble en merkedag for Kubota-importør Svenningsens Norge – og for grønnsaksbonde Birger Meland fra Lier i Buskerud. Meland fikk nemlig overlevert landets første Kubota M7171 Premium KVT, en traktor han signerte kontrakta på under Agroteknikk, for drøyt et år siden.

Den gang ble det sagt at traktoren skulle komme allerede en gang på nyåret, men leveranseproblemer fra fabrikken i Frankrike har satt en stopper for det. En annen endring fra vår omtale av traktorhandelen er at Meland valgte bort GPS, men ellers er lista over utstyr god og fyldig: 50 km/t trinnløs transmisjon, fjærende framaksel, luftbremser, 12 tommer terminal, 110 l/min LS-hydraulikkpumpe, 10 arbeidslamper, klargjort for GPS og autostyring og med 540/65R28 og 650/65R38 Michelin-dekk.

- Vi er kjempefornøyd med å kunne levere den åttende Kubota-traktoren til Birger, uttaler Geir Bentestuen, daglig leder for Svenningsens Norge.

Annonse

Importøren har ytterligere 10 M7-traktorer på ordreblokka, og Bentestuen melder at flere forhandlere har planer om å bestille inn demo-traktorer.

RELATERTE ARTIKLER

Svenningsens knytter til seg nye forhandlere

VIDEO: Mye interessant i Kubotas nye flaggskip

Neste artikkel

Traktormarkedet fyrer bare på tre sylindre