Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Lager du Årets brøytevideo 2018?

Husk å ta med videokameraet på brøyteruta di i vinter.

Vi er inne i desember måned, og vinteren er for lengst i gang. I den forbindelse er det på tide å melde fra om at Traktor også denne vinteren vil kåre Årets brøytevideo.

Frist 19. mars

Fristen for å sende inn bidrag blir 19. mars, så det er fortsatt god tid til å få fanget mange timer med videomateriale til klippinga. Innboksen hos Traktor-redaksjonen er imidlertid alltid åpen, så det er også mulig å sende inn bidrag tidligere enn den oppsatte fristen.

I videoen øverst i saken finner du vinnerbidraget fra Årets brøytevideo 2017, der entreprenør Kjetil Walle og videoprodusent Arne Leo Bertoia har foreviget deler av førstnevntes brøyting vinteren 2016/2017. Denne kan være til inspirasjon for deg som ønsker å lage video til årets kåring.

Annonse

Konkurranseregler

I faktaboksen nederst i saken finner du konkurransereglene for Årets brøytevideo 2018. Det er selvfølgelig viktig å lese alle reglene, men to av dem vil vi nevne spesielt. For det første må ikke bidrag som kommer inn til konkurransen være publisert andre steder (for eksempel på Youtube) før de blir publisert på traktor.no. Bidraget kan i så fall ikke være med i konkurransen. For det andre er det viktig at du som lager video bruker musikk som du har rett til å bruke, og at informasjon om musikken sendes inn til oss.

Med det vil vi ønske lykke til med videoproduksjonen. Vi gleder oss til å ta imot mange flotte brøytevideoer utover vinteren.

Konkurranseregler Årets brøytevideo

For å delta i konkurransen må bidraget sendes inn innen 19. mars 2018.

Videofila sendes via filemail.com eller annen fildelingstjeneste til redaksjon@traktor.no.

VIKTIG: Bidrag som allerede er publisert (for eksempel på Youtube), eller publiseres før bidraget legges ut på traktor.no, er ikke kvalifisert til å delta.

Bidraget kan maksimalt være 3 minutter langt.

Det er innsenders ansvar å ha gyldig rettigheter/lisens for musikk som benyttes i videoen. Informasjon om musikken som brukes må sendes inn sammen med videoen.

Bildematerialet må være tatt i Norge og stamme fra vinteren 2017/2018.

Bidraget må inneholde en eller flere traktorer i aksjon.

Du kan kun delta med video du selv har fotografert, og én innsender kan delta med ett bidrag.

Det er innsenders ansvar å sørge for å få tillatelse til offentliggjøring av eventuelt andre personer på bildet/i videoene.

Navn på personer på bildet/i videoene må være med hvis personene er identifiserbare.

Personopplysninger vil bli lagret i forbindelse med bilder som arkiveres i Traktors fotoarkiv.

Ved bilder av barn må foreldre samtykke på barnets vegne inntil barnet er 15 år.

Arrangøren av konkurransen forbeholder seg retten til å offentliggjøre innsendt materiale, samt bruke materialet i egne kommunikasjonskanaler.

Neste artikkel

New Holland tester selvkjørende traktor